Komravolgy.hu | Események
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció >>
Naptár
Közösség
Események - PontyShow 2011

PontyShow 2011

 

2011 November 11-12-13

 

 

Programok

A 6000 m2-en, 2011 november 11-12-13.-án megrendezésre kerülő III. Carplove PontyShow-n vendégeink lesznek Magyarország és Európa elismert (ponty)horgásza, akik mindhárom napon érdekes és informatív előadásokat tartanak a látogatóknak. A színpadi előadások mellett számos érdekes bemutató is látható lesz, sőt emellett naponta több alkalommal tombola sorsolás is színesíti majd a szakmai előadásokat.

 

Akciók, Kedvezmények

A Carplove PontyShow 2011 november 11-12-13.között várja a látogatókat, és már előző években is egyedülálló kedvezményekkel, akciókkal jelentkeztek a kiállító cégek. Ez ebben az évben sem lesz másként, ugyanis a show mindhárom napján rendkívüli kedvezménnyel vásárolhatnak a látogatók. Ez jó alkalom lehet a jövő évi felszerelések megvásárlására, sőt az akár ajándékként szánt felszerelések is kedvezőbb áron szerezhetők be.

 

Kiállítók listája

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is számos ismert és elismert márkával találkozhatnak a látogatók. A modern kiállítótérben lehetőség nyílik a termékek megtekintésére, kipróbálására és az eladók, pontyhorgászok szaktanácsainak meghallgatására, sőt a jövő évi újdonságokról (botok, orsók, csalik stb.) is itt értesülhet először a magyar pontyhorgász társadalom. Kézbe vehetőek lesznek a a különböző pontyhorgász felszerelések, (szinte minden, ami a magyar piacon megtalálható) melyek ebben az évben is jelentős kedvezményekkel lesznek megvásárolhatóak. A szakmai és gyakorlati tanácsokat ismét neves magyarországi, és külföldi horgászok válaszolják meg.

 

Sztárvendégek

Frank Warwick, negyven éve megszállott pontyhorgász. A Dynamite Baits, a Century, PB Products, Enterprise cégeknél hosszú ideje részt vesz a fejlesztő munkában. Rengeteg csali fűződik a nevéhez, mint például a Dynamite Baits Spicy Tuna & Sweet Chilli bojli, ezenkivül a Dynamite Baits legsikeresebb terméke a Fluoro pop-up (lebegő) bojlicsalád is Frank ötlete nyomán született. Ezen kívül a Hi-Attract bojlicsaládot is ő alkotta.Az Enterprise cég műanyag csalijai, és a sötétben világító csalik is az ő kísérletezései nyomán jöttek létre. Warwick úr alkotta meg az első műanyag dobócsövet, valamint a marker (jelölő) úszó és az etetőrakéták is az ő ötletei nyomán kerültek sorozatgyártásra. Több horogforma és számos végszerelék is, mint például a Chod-Rig is Frank képzeletében született meg először. Jó néhány horgászbot, melyek közül a leghíresebb talán a Century Full Metal Jacket FMJ pontyozó bot is az ő fejlesztőmunkájának az eredménye. Távdobó technikája világszerte a leghíresebb, a legnagyobb mért dobása, pontyozó bottal  227 yard , Beachcaster (távdobó) bottal pedig 254 yard. Ő volt az egyetlen a történelemben, aki egy Bécsben megrendezett kiállításon, több ezer néző előtt átdobta a Dunát.

 

Megközelíthetőség

A rendezvény helyszínéül szolgáló AutoExpó a Budapark területén található, a Keleti út 1. szám alatt, Budapest határában, a Törökbálinti horgásztó közvetlen közelében.

Autóval MEGKÖZELÍTHETŐ:

A rendezvény egyszerűen megközelíthető autóval, minden irányból, a “Budapark” táblát követve, mely minden csomópontban, lehajtónál, illetve körforgalomban jól láthatóan fel van tüntetve:

- Budapest felől: az M1 kivezető szakászán, a Budaparki lehajtónál
- Győr felől: szintén Budapest határában, a Budaparki lehajtónál
- valamint az 1-es számú főúton, Budaörs és Biatorbágy irányából is, a Budaparki lehajtónál, a “Budapark” táblát követve jutunk az M1 Expo-hoz.

 

Forrás:

http://www.carplove.com/pontyshow/

Oszd meg a tartalmat Facebook iwiw twitter google