Komravolgy.hu | Események
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció >>
Naptár
Közösség
Események - Társadalmi munka 2012-09-29

 

Nógrádi Vízügyi Horgász Egyesület

.                   Vezetősége                     .

 

 

 

 

ÉRTESÍTÉS!

 

A HE Vezetősége értesíti a Gergi csoport horgászait, hogy térítéses közösségi munkát szervez

 

2012.szeptember 29-én 08,00-tól 16,00-ig

 

a felelősségi területen meghatározott feladatok elvégzésére, maximum 40 fős létszámkeretig.

         A létszámkeret feltöltése  személyes jelentkezések sorrendjében történik, annak beteltét követően, további jelentkezés nem fogadható el.

A közösségi munkára a Horgászmesternél kell jelentkezni, aki nyilvántartásba veszi a jelentkezőket és egyben meghatározza a tervezett feladathoz szükséges munkaeszközt.

Munka végzéséhez szükséges munkaeszközt és a védőfelszerelést a jelentkező hozza magával, mivel ezeket az egyesület nem tudja biztosítani.

A feladat megkezdését megelőzően, minden jelentkezőnek munkavédelmi tájékoztatón kell részt vennie, amely 08,00-tól kerül megtartásra.

Az elvégzendő feladatot a Horgászmester határozza meg személyenként vagy csoportonként, illet annak teljesítését is Ő igazolja le. Aki a meghatározott feladatot nem teljesíti, annak a közösségi munka nem kerül elszámolásra!

Kérjük azon tagjainkat, akik már eddig végeztek közösségi munkát, hogy most ne jelentkezzenek, adjanak lehetőséget azoknak, akik még nem vettek részt ezen. Személyenként a tárgyévre vonatkozóan csak egy alkalommal végzett közösségi munka számolható el!

 

Salgótarján, 2012. augusztus 28-án.

 

Bódi Lajos sk.

  HE Elnöke 

Oszd meg a tartalmat Facebook iwiw twitter google