Komravolgy.hu | Események
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció >>
Naptár
Közösség
Események - FeHoVa 2013

FeHoVa 2013

 

 

fehova

2013 február 14-17

 
FeHoVa - 20. Fegyverhorgászatvadászat nemzetközikiállítás

 

2013. február 14-17. között találkoznak újra a Kárpát-medence vadászai, horgászai és természetkedvelői, mely esemény ezúttal nem csak azért lesz különleges, mert a 4 égtáj felől érkezve ismét baráti kézfogással üdvözölhetjük rég nem látott ismerőseinket, hanem azért is, mert 2013-ban 20. alkalommal tehetjük mindezt!
 
 

Közönségcsalogató ÚJDONSÁGOK:

  • „Magyar vadászok Afrikában” - magyar vadászok afrikai trófeáinak bemutatója
  • „Vadászúton a világ körül”Németh Attila vadász világutazó trófeái (30 különböző faj) élménybeszámolóval, vetítésekkel színesítve
  • I. FeHoVaPreparátor verseny – a helyszínen megtekinthetik a díjazott alkotásokat, melyeket előzetesen a szakmai zsűri kiválasztott (36 versenyző, több, mint 120 preparátuma mérettetik meg)
  • Halpreparátum bemutató
  • Hal-Óvoda - Hazai édesvízi halaink bemutatója, úgy ahogy még soha nem láttuk. Ivadék halak láthatók majd hazai biotópok szerint berendezett, 200 literes díszakváriumokban, melyek mindegyike egy-egy itthoni vagy folyó élővilágának megfelelően lesz berendezve (pl. Velencei-tó, Tisza, Duna)
  • Afrikai hal-show - A Tanganyika-tó és a Malawi-tó sügéreinek show-ja, egyenesen Afrikából. A szivárvány minden színében pompázó, nagy testű halak seregszemléje
  • Horgász-szakkörök versenye
  • Fegyveres közszolgálati stand (ismertetők, bemutatók, jogi tanácsadás, közönségtalálkozó híres magyar fegyverforgatókkal)
  • "Miss FeHoVa" - szépségverseny
 

További tervezett programok, kísérő események:

- Szarvasbőgő verseny

- Gyermekfoglalkoztató

- MOHOSZ-FeHoVA Horgász suli gyerekeknek - rendszeres foglalkozással, film és diavetítésekkel, szerelék összeállítással és neves horgászversenyzők oktatásával és rajzversennyel is várja majd az igazán kezdő, a horgászattal most ismerkedőket, vagy a már gyakorlatot is szerző gyermekhorgászokat

- Solymász és kisállat bemutató minden nap

- II. FeHoVa MEOE Nemzetközi vadászkutya szépségverseny és bemutató

- II. FeHoVa Nagy HO-HO verseny

- Vadászkürt fesztivál

- Kuttyogtató-bemutató

- Külföldi és magyar horgászhírességek élménybeszámolói, szakmai előadások

- Közönségtalálkozó a szlovéniai Utánpótlás Horgász Világbajnokságon aranyérmet nyert Radácsi Kristóffal és a világbajnok U14-es csapattal

- Közönségtalálkozó gyerekeknek Döme Gáborral a „Gyerekek, horgásszunk együtt!” akció keretein belül (A standra érkező gyerekek közös fotót készíthetnek az ismert horgásszal és garantált ajándékot kapnak)

- Erdei Attila, a 2012. év feeder-horgász világbajnok, élménybeszámolója

- Hidvégi Béla standján dedikál, bemutatja a Sporoni Múzeumot és DVD-jét a hegyi vadászatokról

 
 

Belépők

Napijegy:

- helyszínen: 2000 Ft
- online elővételben: 1700 Ft
- online elővételben (regisztráció esetén): 1500 Ft
- X. kerületi lakosok részére: 500 Ft (lakcímet igazoló személyi igazolvány vagy személyi igazolvány+lakcímkártya bemutatása szükséges)

- családi jegy: 4000 Ft
Két felnőtt és három 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít.

Kedvezményes jegy: 1200 Ft
A felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, a nyugdíjas, a diákigazolvánnyal rendelkező fiatal, a Hungary Card-dal, valamint a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők részére a megfelelő igazolvány felmutatásával.
Hungary Carddal kedvezményes belépőjegy vásárolható kizárólag az I-es Fogadócsarnok 1-es, illetve a III-as Fogadócsarnok 6-os pénztárában. A kedvezmény csak az előzetesen regisztrált kártyával vehető igénybe.

Csoportos diákjegy: 800 Ft/fő
A min. 10 fős diákcsoportok érkezése esetén vehető igénybe diákigazolvány felmutatásával.

Kedvezményes csoprtos belépőjegy egyesületek, testületek, társaságok tagjainak részére (minimum 10 fő egyszerre történő belépése esetén): 1200 Ft/fő
A kedvezmény igénybevételéhez szükséges kuponok letölthetők itt:

vadásztársaságok tagjai részére: vadász kupon
horgászegyesületek tagjainak részére: horgász kupon
erdészetek részére: erdész kupon
fegyveres testületek tagjainak részére: fegyveres kupon
lövészegyesületek részére: lövész kupon

6 éven aluliak számára ingyenes!

A belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak és valamennyi egyidejű rendezvényre érvényesek.

 
 

Kutyával való belépés a II-es kapun (a II. FEHOVA - MEOE versenyre nem nevezett kutya is beléphet a területre). A kutyáknak nem kell belépőjegyet venni, ingyenesen léphetnek a területre, érvényes oltási igazolvány felmutatása ellenében.

Belépőjegy OTP-s SZÉP kártyával is váltható az I-es és III-as Fogadócsarnokban!

A Volánbusz Zrt. belföldi járatain 50%-os menettérti kedvezményt biztosít a kiállítás látogatóinak. Pecséthely: az I-es és III-as Fogadócsarnokban található információs pultnál.

 
 
 
 
Forrás:
Oszd meg a tartalmat Facebook iwiw twitter google