Komravolgy.hu | Események
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció >>
Naptár
Közösség
Események - Térítéses közösségi munka

Nógrádi Vízügyi Horgász Egyesület

.                     Vezetősége                   .

 

ÉRTESÍTÉS!

 

 

Az egyesület vezetősége értesíti a tagságot, hogy 2014. szeptember 06-án07,30-tól 13,00-ig térítéses közösségi munkát szervez a Mihálygergei víztározónál! A közösségi munka kezdetét 20 perces balesetvédelmi oktatás előzi meg, amelyet követ a munkaterületek kiosztása.

 

A közösségi munkára mintegy 35-40 jelentkezését várja a vezetőségamelyre a  Horgászmesternél lehet jelentkezni.

 

A tervezett feladat a műút mindkét oldalán lévő behajló fák, ágak, bokrok, gyomnövények eltávolítása, a személygépjárművek jobb közlekedési feltételeinek megteremtése a garázstól a befolyóig.

 

A közösségi munkára történő jelentkezéskor, a Horgászmesterrel egyeztetni kell a munkaeszközt, melyet az egyesületi tag hoz magával. A hozott munkaeszköz biztonságos alkalmazásáért, a szükséges védőfelszerelés meglétéért és használatáért, valamint a baleset védelmi előírások betartásáért a munkaeszközt használó személy felel!

 

A munka térítéses jellegére tekintettel, az elvégzendő munka helyét és tartalmát a Horgászmester határozza meg mindenkinek, illetve az elvégzett munkát is ő veszi át és igazolja annak teljesítését!

 

Felhívjuk a munkán résztvevők figyelmét, a biztonságos, balesetmentes munkavégzésre, saját és az ott dolgozók testi épségének megóvására! Alkoholt sem a munka megkezdése előtt, sem annak tartama alatt a résztvevők nem fogyaszthatnak!!

 

Salgótarján, 2014. augusztus 25-én.

 

Bódi Lajos

HE Elnöke

Oszd meg a tartalmat Facebook iwiw twitter google